Helsingin Kokoomuksen syyspiirikokous

Eilen illalla järjestetyssä Helsingin Kokoomuksen syyspiirikokouksessa Hesek sai puheenjohtaja Matti Laukkasta lainaten oikean jackpotin, kun Helsingin Kokoomuksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Hesekin hallituksen jäsen Maarit Vierunen ja varapuheenjohtajaksi kaupunginvaltuutettu ja Hesekin aktiivijäsen Risto Rautava. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Kokoomusnaisten Pia Hytönen.

Maarit pitää aktiivista johtajajuutta tärkeänä ja näin innostaa jäseniä omalla esimerkillään mm. vaalityöhön. Maarit on myös painottanut yhteistyön tärkeyttä eri Kokoomuksen paikallisyhdistysten välillä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: