Hesek on saanut uuden hallituksen!

Helsingin seudun kokoomuksen hallitus uudistui 15.3. järjestetyn vuosikokouksen myötä. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Pekka Löfman ja varapuheenjohtajaksi Eero Menna. Sihteeriksi nimettiin Marika Lahti ja hallitukseen valittiin jäseniksi lisäksi Matti Laukkanen, Juha Sinkkonen, Lotta Laurila sekä Esko Viinikainen.
– Uuden hallituksen avulla pyritään ottamaan uudenlainen ote ja nuorta voimaa mukaan toimintaan, tuore puheenjohtaja Pekka Löfman kommentoi. Hesekin yksi merkittävistä hankkeista tulevalla hallituskaudella on olla vahvasti mukana valmistelemassa elokuussa Vuosaaressa järjestettäviä Helsingin Venetsialaisia. Puheenjohtaja Löfman korostaa, että toiminnassa pyritään pitämään yllä hyvä tekemisen meininki koko hallituskauden ajan.
Hallituksen yhteystiedot sekä lisätietoa hallituksen jäsenistä löytyy kuvien kera kohdasta “Hallitus & yhteystiedot.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: