Jäsenrekisteri uudistuu, päivitäthän tietosi!

Jäsenrekisteri uudistuu, päivitäthän tietosi!Kokoomus ottaa käyttöön uuden jäsenrekisterin tänä syksynä.Järjestelmävaihdon onnistumisen vuoksi pyydämme sinua tarkastamaan ja tarvittaessa päivittämään yhteystietosi mahdollisimman pian. Tiedot vaihdetaan jäsensivuilla kohdassa jäsen- ja yhdistystiedot/omat tiedot. Jäsensivuille pääset kirjautumaan tästä. Jatkossa rekisterissä voi olla vain yksi sähköpostiosoite. Käythän poistamassa tiedoistasi toimimattomat ja ylimääräiset osoitteet. Ajantasainen puhelinnumero on ensiarvoisen tärkeä.Uudistuksen yhteydessä nykyiset jäsensivut poistuvat käytöstä ja tilalle tulee jäsenapp. Jatkossa yhteystietojen päivitys sujuu kätevästi sitä kautta. Käyttöönoton kannalta on tärkeää, että rekisterissä on oikeat yhteystiedot ennen järjestelmän vaihdosta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: