Jäsenviesti 1/2019

Hei ja mukavaa kesän odotusta!

Olemme Hesekin uuden hallituksen voimin aloittaneet työnteon reippaalla otteella!

Tarkoituksena on, että käytännön toimintamme pohjautuu verkostoitumiseen ja mutkattomaan yhdessäoloon. Suunnittelemme mm. erilaisia jäsenillemme järjestettäviä tapahtumia kuten yritysvierailuja ja muita esim. kulttuuri- ja urheilutapahtumia.

Aiomme panostaa enemmän viestintään ja ottaa kantaa päivän polttaviin asioihin facebook- ja kotisivuillamme.

Uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa 24.4. keskustelimme myös Kokoomuksen tämän päivän profiloitumisesta sekä nuorten roolista Hesekissä. Hallituksemme kaksi uutta jäsentä varapuheenjohtaja Eero Menna ja Lotta Laurila edustavat uutta nuorta sukupolvea ja heidän kauttaan tulevat myös paremmin nuorten näkemyksetkin esille.

Perustimme työryhmät talous, varainhankinta ja suhdetoiminta sekä viestintä. Olet tervetullut osallistumaan näihin ryhmiin. Voit ilmoittautua halutessasi näihin ryhmiin olemalla yhteydessä sihteeriimme Marikaan, e-mail: mkatriina@gmail.com.

Hesek otti yhteistyössä Helsingin Kokoomuksen kanssa järjestettäväkseen Vuosaaren Venetsialaiset 31.8. Haemme parhaillaan tähän upeaan syystapahtumaan vapaaehtoisia sekä sponsoreita.  Olet tervetullut mukaan ideoimaan kanssamme! Teet juuri sen verran kuin sinulle sopii.

Hallituksen jäsenten ajatuksia voi lukea Hesekin nettisivuilta https://hesek.fi/ kohdasta “Hallitus & yhteystiedot”.

Hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina 16.5. klo 17.30-18.30 Puotilan Kartanolla.

 

Nähdään ja kuullaan!

Pekka, Eero, Lotta, Matti, Juha, Esko ja Marika

Hesek logo.jpg

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.